CAMPUS FABIZ

Academia de Studii Economice beneficiază de unul dintre cele mai complexe campusuri universitare din România. Acesta se remarcă atât prin complexitatea facilităților oferite cât și prin adaptarea spațiilor la nevoile și tehnologia din prezent. Astfel beneficiați de biblioteci impresionante, de terenuri de sport proaspăt renovate sau de internet gratuit în majoritatea clădirilor.

BIBLIOTECA

BIBLIOTECA FABIZ

Biblioteca ASE detine o colectie impresionanta de carti și publicatii periodice, insumand peste 750.000 de volume și dispune de aproape 500 de locuri in salile de lectura. In completarea acestora, biblioteca ofera acces la unele dintre cele mai importante baze de date internationale destinate cercetarii precum: Thompson Reuters, Euromonitor, The Economist Intelligence, Scrience Intelligence, etc.

Totodata, biblioteca este abonata la unele din cele mai importante publicatii de profil din lume precum Harvard Business Review sau The Economist și publicatii apartinand Cambridge University Press. O alta facilitate importanta oferita de biblioteca este serviciul de referinte online, care usureaza munca studentilor oferindu-le bibliografii pe un anumit subiect sau referinte bibliografice din sursele bibliotecii pentru a le facilita crearea de lucrari cu titlu stiintific. Biblioteca mai dispune de un terminal Bloomberg care poate fi utilizat gratuit de studentii ASE pentru a se informa despre starea pietelor de capital.

Accesul in biblioteca se face cu legitimatia de student in intervalul orar 8:30 – 20:30 de Luni pana Vineri.

SPORT

SALA DE SPORT

Studentii FABIZ beneficiaza de o ora de sport in fiecare saptamana in care pot merge la sala de fitness unde vor primi sfaturile profesorilor nostrii de sport sau vor putea merge in sala de sport pentru a practica sporturi de echipa precum basket, handball sau fotball.

SALA DE FITNESS

ECHIPA DE FOTBAL

Pentru cei pasionati de fotball, in fiecare an FABIZ selecteaza echipa care reprezinta facultatea in Liga Economistului. Aceasta liga reuneste echipele tutror facultatilor din Academia de Studii Economice.(eventual o mentiune daca echipa a castigat ceva vreodata)

FREE WIFI

FREE WIFI

Cladirea in care isi desfasoara activitatea FABIZ este una dintre cele mai moderne de care dispune Academia de Studii Economice. Renovata in anul 2010  , aceasta se ridica la cele mai inalte standarde de siguranta in constructii, avand totodata dotari complete in fiecare sala: WIFI, aer conditionat, sistem de proiectare integrat etc.

In cladire urmeaza a fi amenajate 3 zone destinate studiului și socializarii intre studenti: American, French și German corner.

Totodata, cladirea FABIZ dispune de 4 laboratoare IT de ultima generatie care pot fi folosite atat pentru cursuri cat și pentru activitati de cercetare desfasurate de catre studenti.

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.