Proceze decizionale in afaceri

Obiectivul general – Procesele decizionale legate de managementul riscului necesita luarea in considerarea a tot mai multor date, informatii, cunostinte din diferite domenii.Acest curs are drept obiectiv central cunoasterea si utilizarea adecvata a notiunilor specifice procesului luarii deciziilor complexe, a metodelor stiintifice de analiza si interpretare a fenomenelor si proceselor economico-sociale in modelarea fenomenelor si proceselor des intalnite in administrarea afacerilor.

Obiective specifice – Din punct de vedere al cunostintelor acumulate si al intelegerii: sa inteleaga caracteristicile diferitelor tipuri de procese decizionale astfel incat sa poata alege si utiliza abordarea si instrumentele de optimizare adecvate respectivei situatii practice decizionale; D. p.d.v. al abilitatilor cognitive ( de conceptie si analiza): sa poata construi si rezolva prin metodele de optimizare insusite modele des intalnite in practica, ex: modele de alocare a resurselor, modele de transport, modele de decizie, complexe cu metoda AHP; D.p.d.v. al abilitatilor de comunicare ( personale si academice) : sa aiba capacitatea de a construi modele simple care sa conduca la imbunatatirea procesului decizional si care sa dezvolte gandirea critica si analizq obiectiva a procesului decizional; D.p.d.v. al abilitatilor practice specifice domeniului studiat: sa aiba capacitatea de a implementa metodele studiate pe cazuri practice

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.