Strategii de negociere in afaceri
si managementul conflictelor

Obiectivul general – Obiectivul acestui seminar este acela de a oferi studentilor o intelegere generala asupra procesului de cercetare stiintifica si de a-i ghida in dezvoltarea unei perspective de cercetare.

Obiective specifice – Acest seminar urmareste trei obiective specifice. In primul rand, porneste de la doua lecturi importante in domeniu (Thomas Kuhn, The structure of Scientific Revolutions si Karl Popper, The Logic of Scientific Discovery) dar si de la o gama variata de articole stiintifice in domeniul administrarii afacerilor , se vor discuta probleme fundamentale ale gandirii stiintifice critice si anume: ce este o argumentatie, cum se prezinta o concluzie fundamentata stiintific, cum se realizeaza o trecere in revista a literaturii existente intre-un anumit domeniu de cercetare. In al doilea rand se va dezvolta capacitatea studentilor de a rezolva probleme prin sortarea si procesarea datelor, recunoasterea formelor tip, modelarea problemelor, analiza si luarea deciziilor. In al treilea rand, toate subiectele discutate vor fi puse in practica si evaluate prin intermediul unor proiecte individuale

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.