Ștefan Dominic GeorgescuConf. Univ. Dr.

Director al Departamentului de Filosofie și Științe socioumane (din 2015), Ştefan-Dominic Georgescu a absolvit FABIZ-ASE (secţia engleză) în anul 2000 şi Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti în anul 2002.

În anul 2003-2004 a urmat un program de studii aprofundate la Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucureşti, specializarea Filosofia culturii. În anul 2009 a obţinut titlul de doctor în filosofie la Academia Română (cu distincţia magna cum laude).

Din anul 2002 este cercetător ştiinţific la Institutul de Filosofie şi Psihologie „Constantin Rădulescu-Motru” al Academiei Române. Începând cu anul 2004 este angajat al Academiei de Studii Economice: preparator universitar (2004-2005), asistent universitar (2005-2011) şi lector universitar (2011-prezent).

A fost redactor la „Revista de Filosofie” a Academiei Române, iar în prezent este redactor la „Revue Roumaine de de Philosophie” a Academiei Române (revistă cotată ISI). Este membru în consiliul editorial al revistei „Cogito” (revistă indexată BDI). Este membru fondator al Societăţii Germano-Române de Filosofie. A publicat cărţi şi articole (individual şi în colaborare) pe teme care ţin de logică, etica afacerilor, istoria filosofiei, filosofie românească şi teoria comunicării.

În prezent predă cursuri de filosofie şi etica afacerilor (în limbile română, engleză şi germană) la mai multe facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.