PROGRAME DE STUDII FABIZ

Ce iti oferim

Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine, facultate acreditata din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, iti ofera o multitudine de variante de studiu in cele mai importante limbi de circulatie internationala: engleza, germana sau franceza.

FABIZ_web_16

Programe de Licenta

După 3 ani de studiu intens îți dorești să fii remarcat și să te integrezi ușor în piața muncii. Programele de licență ale Facultății de Administrarea Afacerilor în limbi străine te ajută să te dezvolți în direcțiile impuse de piață.

FABIZ_web_12

Programe de Masterat

Dacă vrei să te diferențiezi și mai mult pe piața muncii, atunci trebuie să adaugi un masterat în CV-ul tău. Este ideal să îți completezi informațiile dobândite în cei 3 ani de licență cu ceea ce îți oferă programele de master ale facultății noastre.

FABIZ_web_11

MBA

Cunostintele dobandite si deprinderile formate in cadrul unui program de MBA, pot scurta drumul catre atingerea succesului cu ajutorul curajului, motivatiei, spiritului inovator, viziunii si muncii de care tu dai dovada.

BENEFICII

STANDARDE INALTE

Standarde academice la cel mai inalt nivel

CEI MAI BUNI PROFESORI

Cadre didactice pregatite la cel mai inalt nivel academic

 ORIENTARE CATRE STUDENT

Suntem orientati 100% catre student si ne preocupa sistemul educational national

 EDUCATIE ACCESIBILA

Educatie accesibila oricui doreste sa investeasca in viitorul sau

FABIZ_web_48

Ai intrebari? Contacteaza-ne pentru a primi raspuns la toate nelamuririle tale.
SUNTEM AICI PENTRU TINE!

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.