PROGRAM DE LICENTA

Dupa 3 ani de studiu intens iti doresti sa fii remarcat si sa te integrezi usor in piata muncii. Programele de licentă ale Facultatii de Administrarea Afacerilor in limbi straine te ajuta sa te dezvolti in directia impuse de piata. Licenta obtinuta la o facultate din cadrul Academiei de Studii Economice dau greutate CV-ului tau datorita traditiei si prestantei pe care institutia si-a castigat-o de-a lungul timpului. In plus, programul de licenta al Facultatii de Administrarea Afacerilor in limbi straine se adapteaza, din toate punctele de vedere, la noile trenduri impuse de globalizare.

Programul nostru este croit astfel incat sa satisfaca atat exigentele academice cat si nevoile pietei muncii. Structurat pe o perioada de trei ani (sase semestre), programul implica dobandirea celor 180 ECTS pentru a fi finalizat.

Precum toate programele oferite de Academia de Studii Economice, programul de licenta al FABIZ este acreditat ARACIS si astfel, este recunoscut in toate tarile Uniunii Europene.

La sfarsitul celor trei ani, ne asteptam ca studentii nostri sa stapaneasca printre altele notiuni de economie, contabilitate, marketing, management, statistica si informatica la nivel avansat. Totodata, programele noastre de studiu, desfasurate complet in limbi straine, sunt si o poarta catre companiile care cer cunostinte de specialitate in limbile engleza, germana sau franceza.

Absolventii programului de studii licenta al FABIZ, se indreapta preponderent spre mediul privat, in special catre marile corporatii atat la nivel national dar si international. Exista insa o componenta de 15-20% care de la finalizarea studiilor urmeaza calea antreprenoriatului.

Ai intrebari? Contacteaza-ne pentru a primi raspuns la toate nelamuririle tale.
SUNTEM AICI PENTRU TINE!

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.