Cu ce te poate ajuta FABIZ?

Daca vrei sa atingi maretia, atunci nu mai cere permisiunea!

Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine si-a castigat renumele de facultate care nu produce someri. Cunoasterea unui limbaj de specialitate intr-o limba de circulatie internationala obliga marile companii multinationale sa vina cu oferte foarte consistente inca din primele luni de dupa angajare.

In ultimii ani se observa doua trenduri din partea mediului privat. Astfel, inca din anul I, studentii nostri primesc oferte din partea firmelor de customer support service, competentele lor lingvistice fiind foarte utile pentru a realiza serviciile ce au fost externalizate in Romania.

La sfarsitul perioadei de studii, absolventii FABIZ sunt invitati in programe de management trainee de catre marile corporatii, astfel incat, pana la sfarsitul programului de master, acestia se pot decide asupra drumului pe care il vor alege in cariera.

Printre companiile cu care FABIZ colaboreaza si care recruteaza absolventii nostri, putem aminti: EY, KPMG, PWC, Deloitte, P&G, L’Oreal, Kaufland, Romtelekom, DB Schenker, Bosch, Porsche Romania, Mercedes Romania, BCR, BRD, Raiffeisen, Renault, etc.

PARTENERII FABIZ

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.