CURRICULA FABIZ GERMANA

Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine - Engleza

Programul de licenta oferit de Facultatea de Adminitrarea Afacerilor cu predare in limbi straine este croit astfel incat sa satisfaca atat exigentele academice cat si nevoile pietei muncii. Structurat pe o perioada de trei ani (sase semestre), programul implica dobandirea celor 180 ECTS pentru a fi finalizat.

Precum toate programele oferite de Academia de Studii Economice, programul de licenta al FABIZ este acreditat ARACIS si astfel, este recunoscut in toate tarile Uniunii Europene.

Conform studiilor de piata comandate de ABDSL, dar si in urma feedback-ului oferit de partenerii FABIZ, cunoscatorii de limba germana sunt cei mai cautati astazi pe piata muncii din Bucuresti.

Astfel, inca din anul I studentii nostri sunt ofertati cu job-uri part-time de catre multinationalele instalate in Bucuresti, iar la absolvirea sunt majoritatea inclusi in programe de management trainee.

Datorita competentelor lingivistice de specialitate, dublate de competentele academice, salariul de intrare pe piata muncii a absolventilor sectiei germane este cu 50% mai mare decat ai celorlalti absolventi ASE.

In prezent, pe piata muncii in Bucuresti, necesarul de economisti vorbitori de limba germana este acoperit in proportie de 30%.

Printre companiile care angajeaza absolventii FABIZ – Germana putem enumera: Kaufland, Lidl, Accenture, HP, Porsche, Oracle, etc.

AN II
Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.