Viata de student

NOUTATI in viata de student FABIZ

BRD, în parteneriat cu ASE, lansează proiectul Mindcraft Academy by BRD.

Proiectul îşi propune oferirea unei serii de activităţi pentru studenţii şi masteranzii din ASE, după cum urmează:

Read more

Dragi studenti, absolventi si colegi, fiţi bineveniţi la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Read more

Cum este sa fii student FABIZ

Sa fii student FABIZ inseamna mai mult decat sa studiezi economie intr-o limba de circulatie internationala. In primul rand te afli in capitala Romaniei, lucru care iti deschide foarte multe oportunitati cultural-artistice. Teatru, opera, concertele sau meciurile de fotbal ale nationalei tin studentii mereu activi. De asemenea ai parte de foarte multe organizatii studentesti in interiorul carora legi prietenii si iti descoperi pasiunile la care nu te-ai fi gandit niciodata. Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine este organizatorul unor evenimente stiintifice si culturale precum sesiunea de comunicari stiintifice, forumul pentru dezvoltare durabila si antreprenoriat sau balul bobocilor si balul de absolvire. Toate acestea contribuie la dezvoltarea ta personala si te ajuta sa te integrezi si mai bine in piata muncii.La nivelul ASE, activeaza o serie de organizatii de studenti, foarte prezente in viata academica, astfel AIESEC, VIP, ASER, Marketer Club, USASE etc. sunt doar cateva din cluburile carora va puteti afilia ca viitori studenti ai facultatii noastre.

Totodata, universitatea noastra ofera si oportunitatea de a invata o gama larga de limbi straine, foarte cautate astazi pe piata muncii, organizate de catre catedra de limbi straine. Astfel, pe langa germana, engleza, franceza veti putea studia si: spaniola, italiana, turca, chineza, rusa, japoneza etc.

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.