PROGRAM DE MASTERAT

Daca vrei sa te diferentiezi si mai mult pe piata muncii, atunci trebuie sa adaugi un masterat in CV-ul tau. Este ideal sa iti completezi informatiile dobandite in cei 3 ani de licenta cu ceea ce iti ofera programele de master ale facultatii noastre. Si nu uita, te asteapta inca doi ani de studiu intr-o limba de circulatie internationala.

Daca nu ai ajunsa inca la un nivel satisfacator pentru orice angajator care cauta acest lucru, programele de master oferite de facultatea noastra sunt ocazia perfecta pentru realiza acest lucru.Programele noastre de master sunt o continuare fireasca a studiilor de licenta, conform procesului de la Bologna. FABIZ ofera specializari masterale in Administrarea Afacerilor in limbile engleza, germana si franceza. Programele sunt astfel croite incat sa completeze cunostintele oferite in timpul ciclului de licenta, transmitand studentilor cunostinte utile pentru o insertie mai buna pe piata muncii.

Programele de master ANTREPRENORIAT si ADMINISTRAREA AFACERILOR ale FABIZ sunt acreditate ARACIS si implicit recunoscute in toata Uniunea Europeana. Structurate pe o perioada de doi ani, programele implica dobandirea a 120 ECTS pentru a fi finalizate.

La sfarsitul celor doi ani, studentii trebuie sa capete cunostinte de management strategic, marketing strategic, comunicare si media, antreprenoriat, e-business, etc.

Absolventii programelor de master a FABIZ sunt complet inserati pe piata muncii. In general dupa finalizarea ciclului de studii masterale, absolventii notri isi decid viitoarea cariera, fiind invitati de catre companii in programe de management trainee. Ca o caracteristica a programului de master, acesta este perceput de piata ca o evolutie fireasca a angajatilor. In general, cursurile la master se desfasoara seara, acest program permitand studentilor sa poata fi si angajati. Astfel, dupa doi ani de experienta practica imbinat cu dobandirea unor cunostinte teoretice solide, absolventii nostri devin printre cei mai cautati pe piata muncii.

Pentru cei ce doresc un program de master complementar, punem la dispozitie programul de master ADMINISTRAREA AFACERILOR in limba Engleza. Programul se adreseaza absolvenților cursurilor de licenta, indiferent de specializare, cu un nivel mediu de cunoastere a limbii engleze.

Ai intrebari? Contacteaza-ne pentru a primi raspuns la toate nelamuririle tale.
SUNTEM AICI PENTRU TINE!

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.