Cariera

Daca vrei sa atingi maretia, atunci nu mai cere permisiunea!

Competentele de specialitate, buna stapanire la nivel tehnic a unei limbi straine dar si 1-2 de ani de experienta ii fac pe absolventii nostri de master extrem de atragatori pe piata muncii. Astfel, insertia pe piata muncii a absolventilor de master al FABIZ este de aproape 100%, iar nivelul de salarizare este mult peste media pietei. Din aceasta perspectiva se observa numarul mare de programe de management trainee in care intra tinerii nostri.

O caracteristica a finalizarii perioadei de studii este aceea ca din acest moment absolventii nostri se pot concentra 100% asupra carierei. Cunoscand acest lucru marile companii fac oferte foarte consistente tinerilor, in speranta de a-i recruta pe cei mai buni dintre acestia. In general finalizarea masterului echivaleaza cu inceperea unui plan solid de cariera.

Printre companiile cu care FABIZ colaboreaza si care recruteaza absolventii nostri, putem aminti: EY, KPMG, PWC, Deloitte, P&G, L’Oreal, Kaufland/Lidl, Romtelekom, DB Schenker, Bosch, Porsche Romania,Allianz, OMV, Mercedes Romania, BCR, BRD, Raiffeisen, Renault, etc.

PARTENERII FABIZ

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.