ADMINISTRAREA AFACERILOR in limba Engleza

Insusire de competente necesare conducerii afacerilor
Oportunitati de cariera in companii nationale si multinationale
Posibilitati de a dezvolta propria afacere

Programul masteral Administrarea Afacerilor cu predare in limba engleza al FABIZ este un program riguros conceput pentru a oferi expertiza manageriala si cunostinte studentilor interesati de aspectele strategice ale mediului de afaceri.

Ofera, de asemenea, posibilitatea de aprofundare a propriilor idei antreprenoriale sau de pregatire pentru pozitii competitive din cadrul mediului privat.

Materul este acreditat de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, ARACIS.

Cui se adreseaza?
Programul se adreseaza absolventilor cursurilor de licenta, indiferent de specializare, cu un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze.

Prin ce ne diferentiem?
Fiind conceput in special pentru un masterand angajat sau care doreste sa se angajeze, masterul pune la dispozitie:

  • Un program accesibil (18:00 – 21:00);
  • Secretariat propriu (comunicativ si facilitator al rezolvarii oricaror probleme);
  • Modul practic de învatare adaptat la realitatile din business;
  • Activitati colaterale curriculei: traininguri si prelegeri ale unor specialisti recunoscuti, concursuri pentru a obtine burse de studiu sustinute de companiile partenere, etc. ;
  • Evaluarea studentilor, pregatirea si sustinerea lor in scopul obtinerii unui job pe masura abilitatilor si rezultatelor personale.
  • Parteneriate cu numeroase universitati din strainatate și acces la programe Erasmus.

Pe masura ce tehnologia evolueaza, noi dezvoltam metode inovative de predare. In experienta de invatare includem simulari ale problemelor si a deciziilor din viata reala astfel incat tu sa beneficiezi de ani de invatare experientiala pe parcursul unui singur semestru .

Conf.univ.dr. Valentina Mihaela Ghinea
Director master Administrarea Afacerilor cu predare in limba engleza

Absolvetii nostri detin pozitii importante in asociatii antreprenoriale, firme de consultanta si servicii financiare, sectorul privat si de stat sau administratia locala.

Noi credem in sansa ta de a deveni un om de afaceri stralucit!

Noi credem in posibilitatea ta de a atinge excelenta, de a-ti dezvolta cunostintele si competentele astfel incat sa iti construiesti drumul pe care doresti sa-l urmezi!

Ai intrebari? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.