MASTER FABIZ GERMANA

Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor in limba Germana

Absolventii programului nostru de master ANTREPRENORIAT si ADMINISTRAREA AFACERILOR in limba germana sunt integrati foarte bine pe piata muncii. Astfel mare parte dintre ei se indreapta spre marile companii germane, Renault, BRD, Michelin, Veolia etc., insa multi aleg si companii de genul Kaufland/Lidl, Henkel, Allianz, Bosch, Porsche, Telekom etc. dar si in companii gen HP, Oracle, Accenture sau Genpact.

Din punct de vedere al domeniilor in care activeaza acestea sunt diferite, de la project management, marketing, audit sau logistica. Gama variata de cursuri oferita in facultate le permite sa aleaga diferite parcursuri in cariera.

Pe langa alegerea unei cariere intr-o multinationala, un procent seminificativ de absolventi FABIZ aleg sa isi deschida o companie proprie sau sa continue afacerile de familie, astfel, exista in randul absolventilor FABIZ un numar mare de antreprenori de succes.

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.