Viata de student

NOUTATI in viata de masterand FABIZ

BRD, în parteneriat cu ASE, lansează proiectul Mindcraft Academy by BRD.

Proiectul îşi propune oferirea unei serii de activităţi pentru studenţii şi masteranzii din ASE, după cum urmează:

Read more

Dragi studenti, absolventi si colegi, fiţi bineveniţi la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Read more

Cum este sa fii masterand FABIZ

Viata ca student la master se modifica putin, deoarece majoritatea studentilor Facultatii de Administrarea Afacerilor in limbi straine sunt angajati in momentul in care se decid sa urmeze si un program de master.

Astfel, iti recomandam sa interactionezi cat mai mult cu lideri relevanti din toate domeniile, pe care ii poti intalni la evenimentele organizate atat de facultatea noastra cat si de celelalte facultati din cadrul Academiei de Studii Economice. Vei vedea ca timpul devine cea mai importanta resursa.De asemenea, facultatea organizeaza conferinte, seminarii stiinftifice si alte evenimente sociale, astfel incat vei avea sansa sa interactionezi si cu lideri relevanti din mediul economic.

In general la master, studentii nostri incep sa se indrepte spre organizatii profesionale, in functie companiile in care activeaza, dar si spre cluburi de networking (Junior Chamber, Rotaract, Lions etc.)

Partenerii nostri

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.