PROGRAME MBA

MBA - Energie

mba-energyENERGY MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION este unicul program specializat de tip MBA din Europa Centrală și de Est care oferă masteranzilor oportunitatea de a beneficia de avantaje la obținerea de certidicate TUV de tipul:

  • Consultanță pentru energie solară;
  • Auditor sistem de management al energiei conform ISO 5;
  • Manager TUV eficiență energetică. Gestionarea energiei conform ISO 50001.

ENERGY MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION aduce în premieră la cursuri și seminarii specialiști din energie, din România și UE, printre care și membri FABIZ Business Council, care vor contribui la formarea și orientarea viitorilor studenți către cunoștințele practice necesare integrării pe piața muncii.

OBIECTIVUL programului este acela de a forma și specializa manageri în administrarea afacerilor din domeniul energiei.

Principalii specialiști din mediul de afaceri care susțin prelegeri în cadrul programului:

Valeriu BINIG // Partener E&Y Romania

Radu DUDĂU // Coordonator Strategia energetică a României

Filip CÂRLEA // Director Centrul pentru Promovarea Energiilor Regenerabile și Eficiență Energetică

Oana GHEORGHE // Vicepreședinte Curtea de Conturi

Iulian IANCU // Președinte Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei

Ion LUNGU // Președinte A.F.E.E.R.

Corina POPESCU // Secretar de Stat, Ministerul Energiei

Horațiu REGNEALĂ CEO Renovatio Solar

 

INFORMAȚII GENERALE ENERGY MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION

  1. Programul include doi ani de studii în limba engleză. Cursurile se desfășoară Vineri, Sâmbătă și Duminică o dată la două săptămâni.
  2. Taxa de înscriere și analiză a dosarului este de 200 lei. Taxa de școlarizare este de 2000 Euro/an, fiind cea mai mică pentru un program de acest tip din Uniunea Europeană.
  3. Detalii privind numărul disponibil de locuri și metodologia de înscriere găsiți pe www.mba-energie.ase.ro
MBA Romano-German

Screen Shot 2016-07-10 at 22.41.19Programul MBA romano-german, „Management antreprenorial”, este rezultatul colaborarii dintre Academia de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine si Universitatea de Stiinte Aplicate Gelsenkirchen din Germania ( Westfälische Hochschule Gelsenkirchen ) – Institutul de Antreprenoriat si Managementul Inovatiei

Misiunea programului MBA consta in promovarea leadership-ului in mediul de afaceri din Romania. Programul isi propune sa formeze manageri mobili international, care se evidentiaza printr-o calificare stiintifica solida, prin angajamentul lor si prin competente antreprenoriale orientate spre piata si inovatie.Dorim ca absolventii nostri sa fie constienti nu numai de intensificarea competitiei globale, dar si de responsabilitatea socials a companiilor in care vor lucra.

Acreditari: Programul este acreditat international de catre FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation) si la nivel national de catre ARACIS (Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior). Absolventii vor obtine in consecinta doua diplome, cea de MBA din partea Universitatii de Stiinte Aplicate Gelsenkirchen si Diploma de Studii Masterale din partea ASE Bucuresti.

Profilul candidatului: Programul MBA romano-german se adreseaza absolventilor cu licenta, indiferent de domeniu, care indeplinesc, in plus, urmatoarele conditii: au cel putin doi ani de experienta profesionala si cunostinte bune de comunicare in limbile germana si engleza.

  • Durata studiilor: patru semestre in care se parcurg 20 de module/materii
  • Limba de predare: germana (18 module) si, respectiv engleza (doua module)
  • Forma de predare este cea de team-teaching. Fiecare modul este sustinut de catre o echipa formata dintre un cadru didactic roman si un partener german.

Ai intrebari? Contacteaza-ne pentru a primi raspuns la toate nelamuririle tale.
SUNTEM AICI PENTRU TINE!

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.