Centrul Consiliere și Orientare în Carieră

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC) este o structură distinctă, fără personalitate juridică şi funcţionează în  cadrul Academiei de Studii Ecomice din Bucureşti, infiinţată prin Hotararea Senatului ASE nr. 144 din data de 10 decembrie 2014;
Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră are ca misiune acordarea de suport specializat persoanelor care au fost, vor fi sau sunt cuprinse în programele educaţionale ale Academiei de Studii Economice din Bucureşti în vederea optimizării traseului educaţional şi profesional al acestora.
 
Beneficiarii direcţi ai Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti sunt:
a. studenţii Academiei de Studii Economice din Bucureşti, indiferent de programul de studiu pe care aceştia îl frecventează sau de forma de învătamânt, inclusiv studenţii veniţi la studii prin programe de mobilităti;
b. elevii de liceu, aparţinând liceelor care au încheiat parteneriate cu Academia de Studii Economice din Bucureşti;
c.  absolvenţii proprii sau ai altor universităţi;
d. angajaţi ai ASE.
Responsabil FABIZ: Asist. univ.dr. Shahrazad HADAD
Program: Marti, 12:00-13:30, sala 4213
Click aici pentru mai multe detalii: Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră
Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.