Adrian Dumitru TanțăuProf.univ.dr.

Dl. Prof. Dr. Dr. Adrian Dumitru Tanţău este profesor la ASE Bucuresti, Departamentul UNESCO pentru Administrarea Afacerilor und coordoneaza din anul 2014 Programul de tip MBA Entrepreneurship and Business Administration in Energy.

In perioada 2012 -2016 a fost Decan al Facultatii Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine (ASE Bucuresti). Din anul 2012 este Presedinte al „Society for Business Excellence”. Intre anii 2009-2013 a fost membru al Consiliului de Administratie de la Hidroserv Portile de Fier S.A., Drobeta Turnu Severin.

Dl. Adrian Dumitru Tantau este doctor in Inginerie Electrica (Universitatea Politehnica Bucuresti) si doctor in Management (Academia de Studii Economice Bucuresti). De asemenea, a absolvit Facultatea de Electrotehnica (UPB) si Facultatea de Management (ASE).

Activitatea de cercetare este orientate asupra modelelor de afaceri in domeniul energiei, in special energie regenerabila, securitate si eficienta energetica. In prezent coordoneaza lucrari de doctorat in acest domeniu. A publicat 20 de cărţi, 57 articole si a fost membru în 25 proiecte de cercetare (la patru in calitate de director). Este expert evaluator al Planului national pentru cercetare-dezvoltare si inovare, Programul resurse umane, Subprogramul “Young research teams” (RUTE II 2015), in anii 2013, 2014 expert evaluator Proiecte de cercetare aplicata (PCCA 2013), Programul National de Cercetare si Inovare, Domeniile Eficienta energetica si Energie regenerabila, in anii 2004, 2005 Expert evaluator, Programul naţional Infratech : Dezvoltarea infrastructurii de inovare şi transfer tehnologic, coordonat de MEC (Ministerul Educaţiei şi Cercetării) in anii 2005, 2006, 2007 Expert al grupul de lucru 3, Strategia naţională de cercetare dezvoltare şi inovare, CNCSIS.

Este membru al European Foundation for Entrepreneurship Research, cu sediul la Amsterdam, din 2006, membru al Comisiei de Specialitate Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor CNATDCU din 2012, membru al Comitetului ştiinţific la Conferinţa internaţională Business Excellence, Braşov 2009-2014, membru al Comitetului ştiinţific la Conferinţa internaţională Business Excellence in energy, Bucuresti 2016. De asemenea, este membru onorific al Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, in anul 2014.

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.