Alina DimaPROF. UNIV. DR.

Alina Mihaela Dima este profesor universitar la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si este Director al Departamentului UNESCO pentru Administrarea Afacerilor din noiembrie 2011.

A absolvit in anul 1998 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a urmat programul de studii aprofundate din cadrul aceleiasi facultati specializarea Tranzactii Intra-europene si a obtinut titul de doctor in economie in 2007, specializarea Relatii Economice Internationale. Principalele domenii de interes sunt: afaceri internationale, politici concurentiale, integrare europeana, educatie si invatamant universitar.

A coordonat in calitate de director doua proiecte de cercetare la nivel national unul referitor la politica concurentiala europeana si altul referitor la sistemul universitar European finantate de catre UEFISCDI.

Este membru fondator si vicepresedinte al societatii Business Excellence si editor-sef al revistei Management&Marketing, indexata peste 20 de baze de date internationale (Scopus,Cabell’s, Index Copernicus, CEEOL, EBSCO, RePEc, DOAJ, Ulrich, WorldCat si ProQuest) si publicata de Editura germana De Gruyter. A participat la numeroase conferinte de tip academic in tara si strainatate si a scris peste 70 de articole, carti si lucrari in publicatii nationale si internationale de referinta precum Transylvanian Review of Administrative Studies, Amfiteatru Economic Journal, Business Review Cambridge (BRC), International Journal of Liability and Scientific Enquiry (IJLSE) si Romanian Journal of Economic Forecasting. Este unic editor al cartii “Handbook on Research on Trends in European Higher Education Convergence”(2014) publicata de IGI Global SUA, este autor si co-autor la 17 capitole in carti publicate la edituri internationale si membru in Comitetul Stiintific al conferintei Internationale ECIC, organizata de Academic Conferences si indexata ISI proceedings.

Program audiente: marti si joi, orele 12,00-14,00
Sala 4210, Cladirea Grivita nr 2-2a

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.