Carmen PăunescuProf.Univ.Dr.

Carmen Paunescu este profesor de antreprenoriat la Departamentul UNESCO pentru Administrarea Afacerilor, Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), România. Prof. Paunescu este licentiata in Chimie la Universitatea din Bucuresti (1995), licentiata in Comert la ASE (1997), detine diploma de studii aprofundate in Managementul calitatii de la ASE (1998) si a obtinut titlul de doctor in Economie la ASE (2003). De asemenea, a studiat si desfasurat activitate de cercetare la universitati din Italia, Suedia, Belgia, Franta si SUA. In 2002, Carmen a obtinut “Bursa Guvernul României” la Universitatea din Roma Sapienza, Italia, iar in 2004, a obtinut prestigioasa bursa Fulbright la Loyola University New Orleans, LA, SUA.

Prof. Paunescu a absolvit diverse programe de formare a corpului profesoral, cum ar fi: European Entrepreneurship Colloquium on Participant-Centered Learning – EECPL 2007, Harvard Business School, Boston, SUA; International Management Teachers Academy – IMTA 2008, Central and Eastern European Management Development Association, Bled, Slovenia; si European Entrepreneurship Colloquium – EEC 2009, European Foundation for Entrepreneurship Research, Maastricht, Olanda.

Incepând cu 2011 Carmen este membru titular din partea invatamântului superior economic in Consortiul Regional Bucuresti – Ilfov, coordonat de Centrul Naţional de Dezvoltare a Invaţamântului Profesional şi Tehnic.

In prezent, Carmen Paunescu preda la ASE urmatoarele cursuri in limba engleza – Calitate si performanta in afaceri si Negocieri in afaceri la programele de licenta, Antreprenoriat si dezvoltarea afacerii la programele de master si Sisteme de management al energiei, Antreprenoriat si Negocieri la programele MBA.

In 2011 Prof. Paunescu a obtinut titlul de conducator de doctorat in domeniul de doctorat Administrarea Afacerilor. In prezent coordoneaza teze de doctorat in diverse arii ale antreprenoriatului, in particular antreprenoriat social, academic, feminin si pentru seniori. Carmen este autor si co-autor al numeroase carti si capitole in carti, precum si articole stiintifice. Detine competente cheie in urmatoarele domenii: antreprenoriat social, intraprenoriat, inovare sociala, continuitatea afacerii, control managerial intern.

Consultatii: Marti si Joi 12:00-13:20, sala 4213 sau la cerere

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.