Laurențiu FrățilăConf. Univ. Dr.

Laurentiu Fratila este conferențiar universitar doctor la departamentul Informatica de gestiune, din cadrul Academiei de studii economice din Bucuresti (ASE).

A absolvit facultatea de Automatica si calculatoare din cadrul universitatii Politehnica din Bucuresti (UPB) si facultatea de Management din cadrul ASE din Bucuresti. Are titlul de doctor in automatica, specializarea Informatica aplicata.

A efectuat stagii de pregatire la Harvard Business School (SUA), NISPAcee – Bialystok (Polonia), Universitatea de stiinte economice Orleans (Franţa), Universitatea de stiinte economice Viena (Austria). Domeniile de interes sunt: informatica aplicata in economie, proiectarea sistemelor informatice, management financiar si antreprenoriat.

Activitatea de cercetare s-a concretizat prin carti si articole in domeniile informatic si economic, dar si prin participarea in proiecte de cercetare interne si internationale in calitate de director de proiect sau membru in echipe de cercetare. A activat pe piata de capital in calitate de broker,  specialist IT si manager de societate de servicii de investitii financiare. A fost membru al echipei eRomania.

CADRE UNIVERSITARE FABIZ

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.