Mihaela Cornelia DanConf. Univ. Dr.

Doamna Conf.univ.dr. Mihaela-Cornelia DAN a absolvit Facultatea de Studii Economice in Limbi Straine in anul 2000. In acelasi an a devenit membra a Catedrei UNESCO pentru Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Are studii doctorale in marketing si postdoctorale in dezvoltare regionala. Experienta si interesele profesionale s-au concentrat pe subiecte si arii din management si marketing, mediul european de afaceri, rolul universitatilor in dezvoltarea regionala, antreprenoriat. A publicat peste 20 de articole stiintifice in aceste domenii. A participat ca membru in numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale si a condus ca director trei proiecte de cercetare.

In prezent, este titular de curs la disciplinele Mediul European de afaceri (in lb. germane), Afaceri internationale (in lb. germana), Comunicare in afaceri si new media (in lb. germana), si Managementul relatiilor cu clientii (in lb. engleza). Este membru in corpul profesoral al MBA-ului Romano-German si MBA in Energie, programe dezvoltate in cadrul FABIZ.

Incepand cu noiembrie 2015 este coordonatorul Incubatorului de Afaceri al ASE Bucuresti.

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.