Daniela ȘerbanProf. Univ. Dr.

Prof. univ. dr. Daniela Şerban este Decan al Facultăţii de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, începând cu anul 2016 şi titular la disciplinele Statistică pentru afaceri şi Econometrie predate la FABIZ, licenţă, secţia Engleză, incepand cu anul 1995.

Absolventă a Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, secţia Cibernetică Economică, promoţia 1993, a urmat programul de pregătire doctorală sub îndrumarea prof. univ. dr. Elena-Maria Biji şi a obţinut titlul de doctor în economie în anul 2002, specializarea Cibernetică şi Statistică Economică. Este absolventă, în anul 2008, a primei promoţii a programului de Master aprofundat de Comunicare în limba engleză pentru predare şi cercetare economică din cadrul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ASE Bucuresti.

Principalele domenii de interes ştiinţific ale doamnei profesor Daniela Şerban sunt Metode cantitative ca suport al luării deciziilor, Marketing în cercetare Europeană, si Management universitar. În conformitate cu aceste domenii, a coordonat, în calitate de director, doua proiecte Europene de cercetare la nivel naţional finanţate de DGTREN, referitoare la promovarea şi marketingul serviciilor publice pentru asigurarea dezvoltării urbane durabile. De asemenea a fost membru în numeroase echipe de cercetare locale şi naţionale.

Este membru al Societăţii Române de Statistică, autor a patru cărţi, a peste 20 de articole si lucrari stiintifice publicate în jurnale indexate de Thompson-Reuters şi prezentate la conferinţe internaţionale de prestigiu, citate de autori reprezentativi pentru cercetarea statistică din România.

Program de Audienţe:

Miercuri şi Joi : 14:00 – 16:00 (Decanat FABIZ)

secretar Decan, Mariana Dane, camera 4002, telefon: 0213191900 ext.585, 0212128607, adresa email: mariana_dane@yahoo.fr

CADRE UNIVERSITARE FABIZ

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.