Oana Georgiana StănilăConf. Univ. Dr.

Georgiana Oana Stanila si-a început cariera universitara in anul 2000, când a absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, din Academia de Studii Economice.

A predat disciplinele: Bazele contabilității, Contabilitate financiară, Contabilitate de gestiune si calculația costurilor, Contabilitate manageriala, la facultățile: Contabilitate si Informatica de Gestiune, Relații Economice Internaționale, Management, Economia Agroalimentara si a Mediului, Economie Teoretica si Aplicată, Finanțe, Asigurări, Bănci si Burse de Valori, Marketing. Din anul 2013 este titular de curs la disciplina Introducere in contabilitate, la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi străine, facultate la care preda încă de la începutul carierei.

In anul 2003, Georgiana Oana Stanila a absolvit Cursul postuniversitar Contabilitatea firmei pe baza Standardelor Internaționale de Contabilitate, a obținut titlul de doctor in domeniul Contabilitate in anul 2007, iar in anul 2010 a obținut diploma de licență a Facultății de Drept si a absolvit masterul English Language Education and Research Communication for Business and Economics.

In prezent, Georgiana Oana Stanila este Conferențiar universitar doctor la Departamentul de Contabilitate si Audit si prodecan al Facultății de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi străine, este autoare de cărți, articole si materiale științifice, in calitate de unic autor sau in colaborare si membru in numeroase echipe de cercetare. De asemenea, este membru CECCAR (Corpul Experților Contabili si al Contabililor Autorizați din Romania), CCF (Camera Consultanților Fiscali) si Lions Club București Decan, unde a ocupat funcțiile de trezorier si președinte.

CADRE UNIVERSITARE FABIZ

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.