Tănase StamuleConf. Univ. Dr.

Tanase Stamule este conferențiar universitar doctor in cadrul catedrei de Administrarea Afacerilor – UNESCO.

A absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine in anul 2006 cu specializarea economia intreprinderii si Universitatea Strasbourg in 2006 cu specializarea comunicare comerciala.

In 2005 a obtinut un certificat de studii europene de la Universitatea Trier(60 ECTS). Dr. Stamule detine un doctorat in managementul schimbarii si in prezent este student la programul executiv de master in administratie publica organizat de Hertie School of Governance Berlin.

Ca si domenii de cercetare, a aprofundat managementul intercultural, leadership-ul si managementul schimbarii in administratia publica. Dr. Stamule preda in cadrul Facultatii de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine cursurile de managementul afacerilor (licenta anul 1 – sectia germana), management intercultural (licenta anul 3 – sectia germana) si E-Business (master anul 3 – sectia germana).

CADRE UNIVERSITARE FABIZ

Contact

Pentru orice nelamurire iti stam la dispozitie. Scrie-ne un mesaj si te asiguram ca iti vom raspunde cat de repede putem.